Marketingstrategie

VERRAS JE DOELGROEP MET DE JUISTE MARKETINGSTRATEGIE

Je wilt gezien worden, opvallen binnen jouw doelgroep, eruit springen en onthouden worden; een merkstrategie zorgt daar allemaal voor. Door het uitwerken van een heldere marketing strategie en positioneringsstrategie krijgen jullie een sterke uitgangspositie voor het verder ontwikkelen en uitvoeren van marketingactiviteiten. Hiermee wordt een kapstok gecreëerd waarbij jullie structureel en doelgericht kunnen werken aan merkidentiteit, merkbekendheid en het verwezenlijken jullie bedrijfsdoelen.

IN 3 STAPPEN

  • Tijdens ons gesprek heb ik inzicht gekregen ik jullie verhaal, situatie en behoeftes. Ik zal vooraf meer in jullie wereld duiken om mij voor te bereiden.

  • Vervolgens plannen we gezamenlijk een strategische sessie in van 2 uur waarbij we gezamenlijk alle facetten om een goed strategisch plan te maken helder krijgen en invullen op een Strategisch Marketing Canvas.

  • Ik zal deze vervolgens verder uitwerken en deze vertalen naar doordachte marketingstrategie die we gezamenlijk zullen bespreken.

Marketingstrategie

450,-Exclusief BTW

Content creatie

MAKEN, BEGELEIDEN EN CREÉREN VAN MARKETING-COMMUNICATIEMIDDELEN

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de uitvoering van al die marketing- en communicatieacties die je voor de komende tijd hebt bedacht? Een flyer, infographic, uitnodiging voor een bijeenkomst, social media campagne of teksten voor een nieuwe landingspagina? Het organiseren van een event, maken van een contentkalender, beurswand of het bouwen van een website? Ik maak, begeleid en coördineer. Zodat jij kan doen waar jij goed in bent.

Hoe bepaal je het juiste middel en de juiste strategie? Hoe zorg je er voor verbinding met je doelgroep en de de juiste interactie? Daar kunnen wij mee helpen.

ZORG VOOR CONSISTENTE COMMUNICATIE EN SLUIT AAN BIJ JE DOELGROEP. ZO WILLEN ZE NOG MEER VAN JE HOREN EN KRIJG JE HUN AANDACHT.

Content creatie

Tijdelijke versterking

MIS JE DE EXPERTISE BINNEN HET TEAM OF HEB JE TIJDELIJK VERSTERKING NODIG? IK HELP JE UIT DE BRAND.

Tijdelijk versterking nodig? Of mis je bepaalde expertise of ervaring voor een nieuw project? Ik help je uit de brand. Door mijn jarenlange ervaring pak ik de draad snel op. Voor een paar maanden of misschien wel langer.

Gaat een medewerker met zwangerschapsverlof? Of tijdelijk uitgevallen door ziekte of privéomstandigheden? Een aanvulling op het vaste team nodig in verband met een nieuw project?

Tijdelijke versterking

I am a dreamer. I have to dream and reach for the stars, and if I miss a star then I grab a handful of clouds.

Mike Tyson

The clouds make their own images. Looking at them I could fill in the pages.

Suyasha Subedi

Expertises

VERGROOT JOUW ZICHTBAARHEID EN CREËER WAARDE VOOR DE KLANT. WELKE MARKETINGMIX IS VOOR JOUW MERK, PRODUCT OF DIENST EFFECTIEF? EN WELKE MARKETING ACTIVATIES ZIJN VOOR JOUW DOELGROEP HET MEEST DOELTREFFEND EN OPVALLEND?

Marketingstrategie

Contentstrategie

Customer Journey

Logo & Huisstijl Ontwerp

Opmaak en Print

(Re)branding

Contentcreatie en -kalender

Events

Blog, infographic, film, beeld

Web Design

Social Media

SEO & Online Marketing

Tijd voor een goede kop koffie?

WAT IS JOUW VERHAAL, EN HOE MAAK JE DEZE ZICHTBAAR?