Over Catching Clouds

Samen jouw verhaal vertellen

Met mijn brede en inhoudelijke kennis over gezondheid en mijn passie voor marketing wil ik de wereld een stukje mooier maken. Ik ga naast jou staan en samen gaan we jouw bedrijf gezonder en vitaler te maken.

Startende bedrijven en MKB bedrijven help ik graag hun verhaal zichtbaar te maken zodat ze hun producten en diensten met passie kunnen aanbieden. Met een sterke merkidentiteit en strategie. Zo dragen we samen bij aan een mooiere, betere en vitale wereld.

Over Catching Clouds

Ik streef naar de juiste balans tussen gezondheid, (werk)plezier, passie en liefde om zo positief in de wereld te kunnen staan, zowel zakelijk als privé. Dat is voor mij geluk en dat gun ik iedereen.

Mijn verhaal

Ken je de film Groundhog Day? Ik had gevoel dat ik in die film zat. De dagen leken op elkaar, dus tijd voor verandering.. Ik kwam er achter dat het mij energie geeft strategisch bezig te zijn en daarbij mijn creatieve kant te mogen gebruiken. Dat in combinatie met de samenwerking met inspirerende en mooie mensen is voor mij geluk. Via een omweg heb ik mij gerealiseerd dat mijn werkplezier niet ligt bij corporate bedrijven maar dat ik pas echt energie krijg wanneer ik bedrijven mag helpen die nog in de pioniersfase zitten. Hier is zoveel moois te behalen. Puurheid!

… en mijn pad

Ik ben Antoinette Westerbeek, getrouwd en moeder van 3 zoons. Na jarenlang te hebben gewerkt op diverse marketingafdelingen in de arbeid- en gezondheid, vitaliteit en zorg branche was ik er klaar voor om voor mijzelf te beginnen. Het ondernemerschap is altijd mijn droom en ambitie geweest, daarom heb ik Catching Clouds opgericht en werk ik samen met een aantal gespecialiseerde partners.

Na mijn studie fysiotherapie en manueel therapie ben ik naar de Verenigde Staten vertrokken om daar te werken. Vol energie en lef. Het werken in verschillende staten, waaronder New-York, Californië en Florida, kon ik toen mooi combineren met avontuurlijke reizen door Midden-Amerika en Azië. Met een rugzak op. En… tijdens deze avonturen heb ik mijn man ontmoet; ook een Nederlander. Uiteindelijk wilde ik terug naar Nederland; back to my roots. Inmiddels wonen we in Breda en hebben wij een echt mannenhuishouden. Ik heb mijn inhoudelijke kennis verbreed met het geven van trainingen, vitaliteitscoaching en het opzetten van opleidingen. Uiteindelijk heb ik de mooie overstap gemaakt naar sales en marketing. Het is juist de combinatie van marketing met de kennis van de wereld van praktijken en klinieken wat mijn werk zo leuk en bijzonder maakt.

Avontuur Catching Clouds

Ik geloof dat door te durven laten zien wie je echt bent en waar je voor staat, je de wereld pas écht vitaler en gezonder kan maken. Dat is winst; voor jouw bedrijf, voor jouw geluk & voor de maatschappij.

Hier ben ik goed in

  • Merkidentiteit

  • Marketingstrategie

  • Website optimalisatie

  • SEO optimalisatie

  • Creëren sterke content

  • Creatieve ontwerpen

  • Samen jouw merkverhaal stevig neerzetten

Tijd voor een goede kop koffie?

WAT IS JOUW VERHAAL, EN HOE MAAK JE DEZE ZICHTBAAR?