Over Catching Clouds

Je ligt op je rug lig in het gras en bent je extra bewust van de geuren en geluiden om je heen. Je kijkt omhoog naar de voorbijdrijvende wolken en je gedachten dwalen af. Je ziet het grotere geheel en merkt dat je groot durft te denken. Dat je groter kan denken. Ken je dat? Dat zijn de momenten dat de mooiste ideeën in je opkomen. Zo is het idee bij mij ontstaan om Catching Clouds op te zetten. Ik vond het dan ook toepasselijk mijn bedrijf deze naam te geven. Ik hoop dat het jou ook inspireert.

Over Catching Clouds

Even voorstellen

IK GELOOF DAT ‘ZIJN WIE JE BENT’, ‘PERSOONLIJK BLIJVEN’ EN ’JE INLEVEN IN JE KLANT’ DE BASIS IS VOOR SUCCES. 

Antoinette Westerbeek Catching Clouds

ANTOINETTE WESTERBEEK 

Na jarenlang gewerkt te hebben op diverse marketingafdelingen in de arbeid- en gezondheid, vitaliteit en zorg branche was het tijd om voor mijzelf te beginnen. Het ondernemerschap is altijd mijn droom en ambitie geweest, daarom heb ik Catching Clouds opgericht en werk ik samen met een aantal gespecialiseerde partners.

Waarom? Om ondernemers en organisaties te helpen een keuze te maken in het oerwoud van marketing en communicatie. Er is zoveel mogelijk en ik zie dat ondernemers van alles een beetje doen en soms echt de weg kwijt zijn. Samen met jou kan ik voor jouw bedrijf een duidelijk koers bepalen, met een strategie, heldere stappen en overzicht.

Het is mijn persoonlijk doel met veel energie en plezier te werken. Mijn kernwaarden zijn verbinding, energie, creativiteit en vitaliteit.

DURF TE DROMEN. HOE GROOT OF KLEIN DEZE DROMEN OOK MOGEN ZIJN. DURF JE ZE UIT TE SPREKEN EN HOE GEEF JE DIT VORM? IK KAN JOU HELPEN OM DE STAP TE NEMEN EN CONCREET TE WORDEN.

Waar ik goed in ben

Strategisch
Vormgeving
Analyseren
Planning
(Events) organiseren
Samen sparren Catching Clouds
Logo Catching Clouds

TIJD VOOR EEN KOP GOEDE KOFFIE?

WAT IS JOUW VERHAAL, HOE MAAK JE DEZE ZICHTBAAR? 

Ik help jou hier graag bij