Catching Clouds in de lucht

Nieuws   •   15 april 2020

Catching Clouds website

Spannend, het is zover. De website voor Catching Clouds is af en live… Het gaat nu echt beginnen. Na jaren voor bedrijven de (merk) marketing te hebben verzorgd heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik voor mijzelf begonnen. En dat is spannend en leuk tegelijkertijd.

Durf te dromen, durf te creëren

Je ligt op je rug lig in het gras en bent je extra bewust van de geuren en geluiden om je heen. Je kijkt omhoog naar de voorbijdrijvende wolken en je gedachten dwalen af. Je ziet het grotere geheel en merkt dat je groot durft te denken. Dat je groter kan denken. Ken je dat? Dat zijn de momenten dat de mooiste ideeën in je opkomen. Zo is het idee bij mij ontstaan om Catching Clouds op te zetten. Ik vond het dan ook toepasselijk mijn bedrijf deze naam te geven. Ik hoop dat het jou ook inspireert.

HET WORDT STEEDS BELANGRIJKER OM KWALITATIEVE CONTENT TE CREËREN DIE AANSLUIT BIJ JOUW DOELGROEP. MET DE JUISTE CONTENT OP HET JUISTE MOMENT CREËER JE DE KANS OM EEN BEZOEKER AAN JE TE BINDEN OF TE VERLEIDEN OM TOT ACTIE OVER TE GAAN.

Wat is jouw verhaal?

Met Catching Clouds geef ik jouw bedrijf graag advies met betrekking tot jullie marketing- en content strategie. Het verrassen van jouw doelgroep is hierbij de sleutel tot succes, waardoor we jouw merk, product of dienst op kunnen laten vallen.

Afhankelijk van jouw doelstelling werk ik een marketing- en content strategie uit. Ik kan voor jou je huisstijl ontwerpen, de customer journey in kaart brengen, een contentkalender opstellen, PR & marketing communicatie activiteiten uitwerken, een website bouwen, events organiseren en ben je sparring partner.

Catching Clouds neemt je een aantal werkzaamheden uit handen zodat jij je meer kunt focussen op je bedrijfsgroei en op datgene waar jij goed in bent.

Direct aan de slag

De afgelopen periode heb ik niet stil gezeten. De afgelopen maanden heb ik in opdracht van een klant een marketingstrategie opgezet en diverse marketingcommunicatiemiddelen ontwikkeld. Waaronder het bouwen van een website. Nieuwsgierig?