Ontwerp flyers voor Challenge Day

HOE HEBBEN WE DEZE VRAAG AANGEPAKT?

Flyer schoolbesturen Challenge Day Over de streep

Flyer schoolbesturen

Doordat leerlingen en studenten het sociaal-emotioneel extra zwaar hebben door alle COVID-19 maatregelen wordt er door Het Nationaal Programma Onderwijs subsidie vrij gemaakt voor scholen. Stichting Challenge Day Nederland ondersteunt het belang van dit programma en levert graag een bijdrage met een Over de Streep workshop mét bewezen resultaat.

Om aandacht te geven aan deze Over de Streep workshop bij leraren en schoolbesturen is een flyer ontwikkeld met heldere boodschap. Challenge Day helpt scholen eenvoudig een workshop te organiseren om aandacht te geven aan het sociaal-emotioneel welbevinden van jongeren.

  • Ontwerp huisstijl

  • Schrijven heldere tekst

  • Pakkende boodschap inclusief CTA

  • Opmaak folder

  • Oplevering

Het samenwerken met Catching Clouds is elke keer weer een feest! Wat een fijn en persoonlijk aanpak bieden zij ons keer op keer. Niet alleen het snel en adequate oppakken van opdrachten maar het echt verdiepen in het gedachtegoed van onze stichting. Zo knap hoe ze elke keer weer het gevoel en boodschap dat wij willen overbrengen volledig weten te vertalen in gericht content marketing acties. Daarnaast is Catching Clouds zeer bereid om mee te denken en wanneer nodig adviezen aan te geven wat wij als zeer prettig ervaren!

Jennifer Dennison, directeur , Stichting Challenge Day Nederland

Flyer sponsoren

Ook bij Stichting Challenge Day Nederland zijn ze getroffen door alle COVID-19 maatregelen. Door het coronavirus is het voor hen onmogelijk om de jongeren nu te bereiken via ‘live’ Challenge Day workshops, terwijl zij juist nu onze hulp en steun meer dan ooit nodig hebben. Ze zijn daarom volop bezig met het ontwikkelen van andere manieren om jongeren te helpen en docenten te ondersteunen zoals online workshops en trainingen. 

Daarbij hebben ze steun nodig van sponsoren. Hiervoor had Challenge Day een uitnodiging met extra achtergrond informatie nodig om sponsoren te verleiden deel te nemen aan een webinar.

  • Ontwerp huisstijl

  • Opmaak folder

  • Oplevering

Flyer Challenge Day

Resultaten

De oplevering van een uitnodiging en in de vorm van een interactieve flyer en een informatieve folder. Een huisstijl is ontwikkeld voor herkenbaarheid. Challenge Day Nederland wil haar strategie en marketingmiddelen verder ontwikkelen en uitbreiden om zo beter en gerichter en sponsoren en klanten te kunnen bereiken.

Wit logo Catching Clouds

Ook interesse?

HOE MAAK JIJ JOUW VERHAAL ZICHTBAAR?