SEO optimalisatie website Zuydt Werkt!

HOE HEBBEN WE DEZE VRAAG AANGEPAKT?

Zuydt Werkt! blog content kalender

SEO optimalisatie

In 2017 is Zuydt Werkt opgestart door Nanga Buil en heeft in deze 3 jaar een duidelijke groei laten zien. Zuydt Werkt! is inmiddels uitgegroeid tot een serieus en persoonlijk werving- en selectiebureau. Sinds het recruitment abonnement is geïntroduceerd is er meer groei en omzet.

De vraag van Zuydt Werkt! was: verhoog de vindbaarheid van ons bedrijf, versterk het merk en zorg voor meer leads.

De website is destijds goed neergezet maar vereist wat betreft SEO en content een optimalisatieslag. Zuydt Werkt is actief op social media; engagement en vergroten bereik verdient aandacht. De kennis betreffende SEO is onvoldoende in huis en het lastig pakkende teksten te maken voor de website en social media.

De eisen van de klant en de doelgroep zijn in kaart gebracht. Middels brainstormsessies en deskresearch is een contentstrategie bepaald.

  • SEO optimalisatie

  • Content strategie

  • Creëren sterke content

  • Blogs

  • Contentkalender

Nanga Buil, algemeen directeur, Zuydt Werkt!

Resultaten

De SEO optimalisatie van de website en het vullen van de website met sterke content, heeft geresulteerd in extra bezoek aan de website. De aanvraag van offertes en aanvragen voor informatie is significant toegenomen. De klant is trots op de uitstraling van haar bedrijf en wordt ontzorgd met een continue sterke content op de website en de uitrol van contentstrategie op social media.

Wit logo Catching Clouds

Ook interesse?

HOE MAAK JIJ JOUW VERHAAL ZICHTBAAR?